Universitatea "Babeș-Bolyai", Cluj-Napoca

DEPARTAMENTUL DE PSIHOLOGIE

Stimati studenti,

Va scriem cu detalii despre organizarea admiterii la Scoala Doctorala Psihologie Cognitiva Aplicata. Dupa cum stiti, atat examenul scris, cat si cel oral vor fi online.

Examenul scris va avea loc vineri, 10 septembrie, de la ora 9, pe platforma Schoology. Gasiti mai jos instructiuni despre cum sa accesati subiectele de examen. Asigurati-va ca trimiteti lucrarea cel tarziu la ora 10:00. Nici o lucrare trimisa mai tarziu nu va putea fi luata in considerare.

Examenul oral va avea loc vineri, 10 septembrie, de la ora 10:15, si luni, 13 septembrie, de la ora 9. Sunteti impartiti in doua serii si gasiti in atasament lista cu ziua si ora cand sunteti programati la examenul oral. Va rugam sa intrati cu cel putin 15 minute inainte pe Zoom si sa asteptati cu rabdare sa va vina randul.

Daca apar nelamuriri sau probleme, va rugam sa ne scrieti pe aceasta adresa.

Mult succes!

Scoala Doctorala Psihologie Cognitiva Aplicata


Instrucțiuni

Examenul se va desfășura pe platforma Schoology. Pentru a accesa pagina admiterii, este nevoie ca studentul să (1) aibă un cont pe această platformă și (2) să introducă următorul cod unic: 55SP-X8WQ-9JVMB pentru a ajunge pe pagina admiterii.

  • Daca studentul NU are cont pe Schoology, va trebui să facă unul: https://app.schoology.com/register.php?type=student. I se va cere codul în ultimul pas al înregistrării.
  • Daca studentul are deja cont pe Schoology, trebuie sa intre in cont, sa acceseze COURSES, sa aleaga JOIN A COURSE si apoi sa introduca codul.

Urmând pașii de mai sus, v-ați înscris ca student pe pagina Admitere Scoala Doctorala de Psihologie Cognitiva Aplicata și veți avea acces la subiecte în ziua examenului. Mai multe detalii despre examen vor apărea pe pagina de Schoology.

Dacă întâmpinați orice problema, trimiteți un mesaj la acesta adresa, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu subiectul SCHOOLOGY.

 

Programare Candidati 2021 doctorat PCA

Examenul scris

Bibliografia pentru examenul scris 2021: Admitere_doctorat_2021.docx. Pentru a facilita accesul la bibliografie in conditiile restrictiilor impuse de pandemie, bibliografia in format electronic poate fi obtinuta printr-un mesaj cu acest subiect, trimis la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Examenul va avea loc în data de 10 septembrie, de la ora 9. Rugăm studenții să se logheze in contul propriu de pe Schoology cu cel puțin o jumătate de oră mai devreme (8:30). Examenul va începe la 9 fix si nici un student nu va fi admis după această oră. Examenul va dura pâna la ora 10. Pentru a putea accesa subiectele în ziua examenului, candidatul trebuie: (1) să își creeze, în prealabil, un cont pe platforma Schoology și (2) să se înscrie ca student pe pagina corespondentă codului 5NGK-JR7W-M9XQB, numită Scoala Doctorala | Psihologie Cognitiva Aplicata.

Este recomandat să urmeze instrucțiunile de mai jos înainte de ziua examenului.

 

Instructiuni pas cu pas:

  • În cazul în care nu aveți deja un cont pe Schoology, creați un cont nou la: https://app.schoology.com/register.php?type=student. Dacă la înregistrare vă cere un cod de acces, copiați-l pe cel de mai sus. Astfel, v-ați înscris ca student pe pagina Scoala Doctorala | Psihologie Cognitiva Aplicata și veți avea acces la subiecte în ziua examenului.
  • În cazul în care aveți deja cont pe Schoology, trebuie sa intrați în cont și apoi sa accesați COURSES, JOIN A COURSE, iar apoi să introduceți codul de mai sus. Astfel, v-ați înscris ca student pe pagina Scoala Doctorala | Psihologie Cognitiva Aplicata și veți avea acces la subiecte în ziua examenului.

 

Recomandari

(1) Urmați instrucțiunile de mai sus pentru înregistrare

(2) Accesați pagina corespondentă codului

(3) Verificați dacă denumirea paginii este cea corectă (Scoala Doctorala | Psihologie Cognitiva Aplicata)

(4) Dacă întâmpinați orice problema, trimiteți un mesaj la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu subiectul SCHOOLOGY.

 

 

Examen oral

Examenul va avea loc în două zile, 10 septembrie, de la ora 10:15, respectiv 13 septembrie, de la ora 9:00. Programarea studenților la una din cele două comisii și ordinea susținerilor se vor afișa ulterior, după finalizarea înscrierilor. Toți studenții sunt rugați să intre in Waiting Room imediat după încheierea examenului scris și să își aștepte rândul. De asemenea, în cazul în care doresc să folosească slide-uri, sunt rugați să le aibă deschise înainte de începerea susținerii.

Link Zoom pentru sustinerea orala a proiectului (Comisia 1):

(linkul va fi comunicat în timp util, verificați această pagina înainte de admitere)

Link Zoom pentru sustinerea orala a proiectului (Comisia 2):

(linkul va fi comunicat în timp util, verificați această pagina înainte de admitere)

 

Mult succes tuturor!

Perioada de înscriere: 30 aug. – 7 septembrie 2021

Locul înscrierii: Înscrierea candidaților se face online. Documentele originale vor fi prezentate în format fizic la începerea anului universitar.

Examenul de admitere va consta din: (1) o probă scrisă, cu subiecte din bibliografie (pe Schoology); și (2) susținerea proiectului de cercetare (pe Zoom).

Examenul scris va avea loc în data de 10.09.2021, ora 9:00.

Examenul oral va avea loc în două zile, 10 septembrie, de la ora 10:15 (comisia 1), respectiv 13 septembrie, de la ora 9:00 (comisia 2).

Informații despre comisie și ordinea susținerilor proiectelor va fi afișată pe această pagină, după finalizarea înscrierii.

Link Schoology pentru examen scris: cod 5NGK-JR7W-M9XQB (Scoala Doctorala | Psihologie Cognitiva Aplicata).

Link Zoom pentru sustinerea orala a proiectului (Comisia 1):

(linkul va fi comunicat în timp util, verificați această pagina înainte de admitere)

Link Zoom pentru sustinerea orala a proiectului (Comisia 2):

(linkul va fi comunicat în timp util, verificați această pagina înainte de admitere)